torstai 21. toukokuuta 2009

Koitelinkosken kukkanen

Edit:1.6.2009 Ei enään paikoillaan

Ihana ilma ja vapaapäivä, joten moottoripyörän selkään ja menoksi.Tällä kertaa suunnattiin Kiimingin Koitelinkoskelle.Ihana paikka käydä ihailemassa luontoa ja vaikka paistaa nuotiolla makkaraa ja juoda kahvit Tunnelmatuvassa.Harmiksemme kahvio oli vielä kiinni.
Pitihän sinne jättää neulegraffiti, punainen kukkanen.Harmikseni en ehtinyt tehdä aiheeseen sopivaa graffitia, mutta onhan vielä kesää jäljellä, joten tiedä vaikka sinne eksyisi veteen ja luontoon liittyvä neulegraffiti.
Tässä kuvia kauniista koskesta:

6 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Onpas kaunis kukkanen huiman upeassa maisemassa.

Bluesea

Villikissa kirjoitti...

Bluesea:Nuo maisemat on tosi upeita, pitää käydä vielä uudelleen laittamassa toinen parempi graffiti tuonne.

Villisilli kirjoitti...

Upeat maisemat ja mainio kukka. On tarkoitus itselläkin mennä käymään tuola.. nyt tuli inspiraatiota lisää, että josko tänä kesänä päästäis!

Minna Perälä kirjoitti...

Hei!

Tulin vierailulle tänne toiseenkin blogiisi. Voi mitä täältä löysinkään!!! Tämä neulegraffiti on minulle melko uusi tuttavuus... Mutta niin hauskoilta piristäviltä ne näyttävät.Ja tosi taidokkaasti ja oivaltavasti valmistettu :)) Toivonkin törmääväni tuollaiseen hetimiten ;)))

Villikissa kirjoitti...

Villisilli:Kannattaa käydä tuolla.Aivan ihanat maisemat ja löytyy tekemistä kaikille.Lapset varmasti tykkää kun vielä ottaa evästä mukaan.

minnamarika:Kiitoksia mieltä lämmittävästä kommentista.

kaisa kirjoitti...

Oi, ihana! Mun koti-koti on tuossa ihan lähellä, täytyypä käydä katsomassa.