perjantai 10. huhtikuuta 2009

Graffiti paikoillaan


Edit:11.4.2009. Eipä ehtinyt olla montaa päivää paikoillaan kun oli jo hävinnyt.Inhottavaa!!!No, toivottavasti joku on sen ottanut itselleen eikä ole vain heittänyt menemään.

(Kirjoitettu 7.4.2009)
Tänään sain kerättyä niin paljon rohkeutta, että sain vietyä neulegfaffitin paikoilleen.Se löytyy Oulun Taidemuseon takana olevan sillan kaiteesta.
Oli tosi jännittävä tilanne ommella graffitia paikoilleen.Onneksi ei mennyt kuin muutama pyöräilijä ohi.Liekö kummastelivat ihmeellistä ja salaperäisen näköistä hiipparia.
Jos satut näkemään tuon paikoillaan, niin voi vinkata minulle.Toivottavasti säilyy paikoillaan.Minusta tuo on aika kivan näköinen piristys muuten niin vaalean värisessä sillassa.

Tuosta sillalta pääsee Ainolanpuistoon.

Edit:Siirsin tämän omilta Villikissan sivuilta, mutta kommentteja en saanut siirrettyä.Jos joku tietää miten sen voi tehdä, niin vinkkaa minulle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maalattujen graffitien luonne ei ole olla pysyviä teoksia vaan osa kyseisen homman hienoudesta piilee nimenomaan väliaikaisuudessa ja uusien asioiden jatkuvassa ilmestymisessä.

Neulegraffititouhu kuullostaa hauskalta ja uudelta lähestymistavalta. Näin katutaiteesta yleisesti kiinnostuneena henkilönä piti siis laittaa blogi omiin suosikkeihin ja ruveta vähän seurailemaan puuhiasi.

Terveisin,
"Onnea Etsimässä"-blogin kirjoittaja

Villikissa kirjoitti...

Anonyymi:Neulegraffiteissa on sama idea, mutta kun on tehnyt tuollaisen neulotun jutun ja laittanut sen vielä esille muillekkin, niin se kirvelee mieltä kun ne otetaan pois!
Näissä neulotuissa graffiteissa on se hyvä puoli, että jos joku haluaa sen pois niin se on helppo saksia irti, eikä tule kustannuksia.
Täytyypä käydä kurkkimassa sinun blogiasi=D