tiistai 28. huhtikuuta 2009

Suomen lippu

Tänään näin ensimmäisen kerran toisen ihmisen tekemän neulegraffitin.Graffiti sijaitsee eteläisen alikulkutunnelin kaiteessa.
Olen joskus käynyt graffitin tekijän blogisivuilla, mutta nyt en niitä löytänyt millään.Muistaakseni oli lopettanut blogin pitämisen viime vuoden puolella.Jos tiedät blogin osoitteen, niin vinkkaa minulle.

Edit 29.4.2009 Suomen lippu-neulegraffiti löytyy Knitted Joy-blogista.

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Punainen ruusu

Kävelin tänään Vaaranpuiston läpi ja näin oivallisen paikan punaiselle ruusugraffitille.
Vaaranpuisto sijaitsee Saaristonkadun ja Uudenkadun risteyksessä.



Vaaran puisto

Vaaran puisto ja Kaupunginoja kulkevat Pakkahuoneenkadulta Saaristonkadulle Uusikadun itäpuolta. Puisto tekee Uusikadusta ikään kuin puistokadun tuolla muutaman korttelin matkalla. Puistoon on sijoitettu Oskari Jauhiaisen veistämä Teuvo Pakkalan muistopatsas (1973). Pakkalan tunnetuimmat teokset kertovat juuri Vaaran puistosta rautatieasemalle ulottuvasta alueesta "Kakaravaarasta".


keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Vihreä palmikkokukka

25.4.2009 Graffiti oli paikoillaan.Nappia oli yritetty ottaa irti sillä seurauksella, että oli kukan väärällä puolella, mutta nyt on oikaistu oikeaan asentoon.
13.5.2009 Graffiti oli revitty paikoiltaan pois.Hmmm, ketähän se häiritsi niin paljon, että piti irti saada, liekö kaupungin isiä...

Tänään tein neulegraffitihyökkäyksen Kirkkokadulle Oulun kaupungintalon edessä olevaan siltaan. Sillan kaide sai ympärilleen vihreän palmikkoisen kukkasen.Olisi sopinut paremmin pystyasentoon, mutta sopii myös näinkin.


perjantai 17. huhtikuuta 2009

Joutsensillan kukkaset

Edit:13.5.2009Ei ole enään paikoillaan

Joutsensilta sai tänään koristuksekseen vihreän kukkaisen neulegraffitin.Kukkaista lookia täydentävät punaiset napit.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kissagraffiti

Tämä on ihan pakko laittaa tänne kun on niin ihana.Kissagraffiti muuntamon seinässä.Suloinen graffiti löytyy Karjasillalta Nokelantien ja Kaukovainionkadun risteyksestä.

perjantai 10. huhtikuuta 2009

Kevään ensi kukkanen

Tällaisen kukkasen, olkoon nimeltään vaikka kevään ensi kukkanen, olen laittanut Lintulammentien linja-autopysäkille koristeeksi.Pysäkin takaa löytyy Sisustajantori: Isku, Kodin Ykkönen

Toivotaan että säilyy paikallaan ilostuttamassa linja-auton odottajia.

Edit:Oli vielä paikoillaan 14.4.2009, kivaa!

Graffiti paikoillaan


Edit:11.4.2009. Eipä ehtinyt olla montaa päivää paikoillaan kun oli jo hävinnyt.Inhottavaa!!!No, toivottavasti joku on sen ottanut itselleen eikä ole vain heittänyt menemään.

(Kirjoitettu 7.4.2009)
Tänään sain kerättyä niin paljon rohkeutta, että sain vietyä neulegfaffitin paikoilleen.Se löytyy Oulun Taidemuseon takana olevan sillan kaiteesta.
Oli tosi jännittävä tilanne ommella graffitia paikoilleen.Onneksi ei mennyt kuin muutama pyöräilijä ohi.Liekö kummastelivat ihmeellistä ja salaperäisen näköistä hiipparia.
Jos satut näkemään tuon paikoillaan, niin voi vinkata minulle.Toivottavasti säilyy paikoillaan.Minusta tuo on aika kivan näköinen piristys muuten niin vaalean värisessä sillassa.

Tuosta sillalta pääsee Ainolanpuistoon.

Edit:Siirsin tämän omilta Villikissan sivuilta, mutta kommentteja en saanut siirrettyä.Jos joku tietää miten sen voi tehdä, niin vinkkaa minulle.

Neulegraffiti

(Kirjoitettu 27.3.2009)
Olen seuraillut Knit Sean-blogia ja hänen ihania neulegraffiteja.Hän on tehnyt monta graffitia ihmisten iloksi ympäri Tamperetta.
Tästä innostuneena tein oman neulegraffitin jo ainakin kuukausi sitten.Mutta nyt puuttuu ainoastaan rohkeus lähteä ihmisten ilmoille laittamaan tuo kiinni johonkin tolppaa tai mihin sitten sen saan laitankin.
Aiheesta lisää juttua ja kuvia kun olen kerännyt rohkeutta tarpeeksi!!!

Edit:Siirsin tämän omilta Villikissan sivuilta, mutta kommentteja en saanut siirrettyä.Jos joku tietää miten sen voi tehdä, niin vinkkaa minulle.

Villikissa: Graffiti paikoillaan

Villikissa: Graffiti paikoillaan